Senaste inläggen

Av Elin - 5 september 2014 17:11

Här kommer ett mobilblogg igen då..
Kanske inte så snyggt, men jag håller iallafall bloggen uppdaterad. Just nu sitter jag på tåget på väg mellan Skövde och Falköping och tänker på lite allt möjligt mellan kärlek och hat. När jag kommer hem ska jag först försöka slappna av lite och få bort all ilska jag känt idag, innan jag ska ta en snabbdusch och sen blir det spel med min fina gamepal.
Imorgon är det lördag och då ska jag till Ullared men svägerska, svärmor och mor. Inte alls säker på vad jag ska titta på där, men jag får väl se..

#tågetsnartframme = #hashtagtime #hemåt #intepåhumör #ullared #orkarintemer
Vi hörs folket!

ANNONS
Av Elin - 4 september 2014 00:16

Klockan är snart tolv, mitt på natten... Förlåt att jag inte skrev tidigare, men jag hade en del att tänka på. Jag pratade medin lärare idag om att jag kanske kunde gå läsa lite extra kurser, och testa lite olika praktikplatser. Jag har börjat fundera riktigt mycket på hur jag vill att min framtid ska bli.. Jag vill ha en så bred utbildning som jag kan få tag på och gärna en uppsäkrad praktikplats sista året, så kan jag förhoppningsvis få jobb direkt efter studenten. För att förtydliga.. Vanligtvis brukar man ju läsa 2500poäng under gymnasietiden; men jag har läst igenom min studieplan och en lista på gemensamma ämnen, inriktningar och programfördjupningar inom el och energi. Jag skrev ner lite kurser jag ville läsa extra, de jag ska läsa och de jag redan har läst. De färdiga kurserna är 750 poäng och kurser jag har planerat går upp till 1750 poäng + 100 utökat. Detta blir tillsammans 2600 poäng. Skulle jag få tillgång till de extra kurserna jag vill läsa blir det 550 poäng till. Totalt skulle det bli 3150 poäng. Det blir tufft att ta sig igenom, men jag har tänkt över det flera gånger nu och jag känner att jag är redo för det. Jag vet vad jag vill, och det är att få en bred utbildning, och det kan man inte göra utan att göra någonting åt, eller hur? Så på måndag ska jag prata med rektorn, om hon har tid och fråga henne hur det kan bli med diverse extra kurser. Egentligen skulle jag också vilja läsa mer matte, men det skulle bli yttligare hundra poäng på summan, så jag får väl försöka hålla mig skinnet.

Resten av veckan som är kvar ska jag räserplugga och försöka få allt stöd som är möjligt från mina föräldrar. Imorgon blir det halva dagen plugg, och sedan stallet på kvällen. Det är dressyr denna veckan och jag hoppas på att få Aransas eller Råttan. Fina Ratatouille, du är den finaste i stallet <333
Aja, klockan är efter tolv, så nu måste jag verkligen sova. Hej och hopp, i full galopp!

#HashtagTime #skola #utökadstudieplan #3150 #peppadförstudier #kommerintepånågotmer #älskadehästen #inläggmittinatten

ANNONS
Av Elin - 2 september 2014 23:35

Hej blogg och läsare! Ber om ursäkt att jag inte skrev något mer igår, som jag sa att jag skulle göra, men jag vet inte, det blev lite att göra.
Idag var jag i skolan och är nästan nöjd med dagen. Svenska, historia och yrkesämne passar relativt bra ihop, så hjärnan mår faktiskt ganska finfint efter en dag som denna. Kroppen mår också bra, eftersom det är en timme idrott varje tisdag innan lunch. Svenskauppgiften är att lägga ner 1h30min på ett tal som ska vara ca 3-5min långt. Jag ska också komma ihåg att göra uppgiften om puls dom jag fick från idrottsläraren idag, och inlämningen om källkritik i historia.

Mer från mig kommer ni inte höra mer idag, klockan är halv tolv och jag måste sova. Imorgon brudar! Godnatt alla ?

#Hashtagtime #skola #svenska #livetleker #jagälskarminskola #Praktiskagymnasiet #inlägghalvtolv

Av Elin - 1 september 2014 11:00

Idag ska det duschas ätas och städas! Jag hoppas älsklingen godkänner det för det behövs göras. Även vädras, så jag får väl stå ut med kylan...


Hittills har jag haft en lång enelskalektion, skolfoto och en rast. Frukosten blev inte så mycket av idag, så nu är jag riktigt hungrig, men tyvärr ska jag ha en lektion i naturkunskap 11:05-12:20 innan jag kan få något i mig. Nytt schema runerar verkligen matvanor..?


However, senare idag ska jag försöka posta ett nytt inlägg om något, vad som helst, för att väga upp för den tiden jag har varit borta nu i två veckor.


Näe, det var nog allt för mig, så vi ses väl om en stund igen! :D


#Hashtagtime #skola #städa #sjukpojkvänhemma #hungrig

Av Elin - 19 augusti 2014 12:15

Hej läsare och förlåt att jag inte skrev igår!
Idag är första dagen i skolan! Har haft historia, idrott och svenska nu på förmiddagen, efter lunch ska jag ha yrkesämne och ännu en svenskalektion innan jag slutar 16. Har gått bra hittills, och jag hoppas resten av dagen kommer flyta fram. Yrkesämnen idag kommer bestå av att ta mig till min blivande apl-plats och prata med chefen där så att han kan godkänna att jag jobbar där under denna terminen.
Det känns bra att ha börjat igen. Jag ska se till att jobba ordentligt för att få bra betyg och hoppas att jag lyckas. Känner mig verkligen taggad för framtiden och ska göra allt för att uppfylla mina mål och önskningar.

Tror inte jag har några mer tankar nu, men kommer jag på något senare ska jag försöka lägga in det.
Puss och hej, leverpastej!

Av Elin - 16 augusti 2014 22:48

Ska försöka att inte låta bloggen ta över min dagbok, men jag har för mig att jag lovade mig själv att skriva ett inlägg senare idag... Och här är jag! Skriver från mobilen just nu, så kommer inte bli så mycket men... Kan bifoga lite bilder jag hittade på min mobil.

Enchanting Berries och Wild berry tea; två thesmaker jag starkt rekommenderar! Otroligt goda, och med en halv tesked honung blir det lite extra sötma i det också~

Plupparna tycker om att sola x)
Jag vill helst kalla dem för Hyijena och Drutten, men mor verkar ha bytt namn på killen till Dumdum ( det finns en anledning, om man säger så XD ) och tjejen till "Fröken Fisförnäm".

Dessa två sista bilder är tagna idag och finns på min instagram. Hade lite tråkigt då jag tog den första bilden, den andra är en kvällsbild/urdålig selfie...

----
Instagram: aziquesa
Twitter: Aziq~/aziquesa
Steam: aziquesa
Skype: aziquesa/loollz1
Snapchat: Aziquesa/elliedf3
----

#HashtagTime #Instapics #Tea #Bored #SleepingUpstairsTonight #Tagsforfollow #FollowForFollow #CuteCats #Augusti #inläggklockanelva

Av Elin - 16 augusti 2014 15:00

Underbart att du som läser här tog dig tid att läsa!

-- Till att börja med tänkte jag tacka min finaste älskling för att du finns hos mig och alltid skickar så fina meddelanden

 

-- Två andra personer jag vill tacka är min kusin och min syster som var med mig i stallet idag. Vi provade stövlar och tömkörde ponny. Eller ja.. Jag och syrran kom ju lite senare än Amanda och Julia ( min kusin och en bekant till oss ), så vi hittade dem i ridhuset precis när de var klara. Vi tog sedan hand om lilla ponnyn och lärde Hannah lite grundläggande hästkunskap. Det var riktigt trevligt att vara där idag, lagom varmt och för övrigt trevligt väder.

 

-- Tredje tacket går till mina underbara vänner på nätet. Många skulle väll säga att det inte är mycket att tacka för att man ha en hel hög med pöjkar på skype, men de har alla gjort väldigt många saker för mig. Slemmet som fyllde 17 i veckan är en väldigt trevlig spelpartner och god vän. Tillsammans med Drakjägaren bildar ni ett väldigt bra team som jag är otroligt tacksam för att jag har. Ni är super när jag är deprimerad och nere. Får inte glömma alla gubbar i stora gruppen heller. Dvärgen, Lunden, Lavalampan och Den Lilla Älvan är tillsammans med de andra jag nämnt hittills ett riktigt bra spelteam^^

 

-- Mitt näst sista tack för idag går till ett gäng tjejer. Min snygging, min kusin, två gamla klasskompisar sedan nian och min mamma. Jo, jag är helt seriös. Snyggingen vill jag tacka för att du helt enkelt är min snygging och att jag får vara din lärling. Också för att du är så himla tillgänglig och ställer upp så ofta. Min kusin för att du fortfarande accepterar mig, trots att jag på senare tid varit lite dryg och spydig.. Jag ber om ursäkt för det och hoppas att vi snart kan ses, som du föreslog. Mina klasskamrater får ett tack bland annat för att vi fortfarande pratar ibland och för att ni är så himla fina och vackra. ( Inte på det sättet, men ni förstår..

 

-- Tillsammans med mor ska såklart pappa tackas och mina syskon. Bror har alltid varit en trevlig prick, och syrran kan faktiskt vara tillräckligt bra för att jag ska tåla henne. Pappa är min pappa och han har varit favoriten under min uppväxt, bortsett från farfar. Jag älskar min härliga farfar, oavsett vad de andra i släkten tycker. M & M har också en plats i detta inlägg tillsammans med söta hunden "Gullspång" som de nyligen inskaffat.

 

 Alla ni som sett erat namn och faktiskt förstått att det är ni ska veta att ni har en plats i mitt hjärta och ni betyder något för mig. Vissa mer, andra mindre, men det viktiga är att ni fortfarande finns hos mig och inte har övergett mig. Skulle någon som känner mig som en vän läsa detta och se att du inte är uppskriven, bli inte ledsen. Om du vill prata om det är det helt okej att kontakta mig på valfritt sätt. Jag ska göra mitt bästa för att svara så kan vi komma på varför du faktiskt inte finns med. En anledning jag kan komma på redan nu är för att vi inte pratar så mycket längre, eller så glömde jag helt enkelt dig^^ I det fallet kan jag försöka värva in dig i nästa inlägg som kommer senare ikväll eller imorgon.

Det var allt för denna gången! Tack för mig, leverpastejj!!

#HashtagTime #loveliest #friends #gaming #partners #family #followforfollow #Iloveyou #inläggklockantre

Av Elin - 15 augusti 2014 18:45

Tyvärr har ju sommaren redan passerat då men... Jag kollade runt lite på diverse sidor jag är medlem på och hittade bloggen.

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på länge, verkligen, men jag ska försöka komma igång igen. Ska också försöka komma igång att läsa bloggar jag följer, för det har jag inte heller gjort på en evighet.


However, tänkte passa på att tacka alla som läser. Ni fattar inte hur mycket det betyder! Även om jag varit oaktiv typ en evighet så är ni fortfarande här! Det är en riktigt trevlig känsla.

För er då som just börjat läsa min blogg brukar jag skriva lite om mitt liv, mina spel, vänner och vad jag har gjort under veckorna/månaderna/åren. Skulle någon av er tycka det ni läser är intressant får ni mer än gärna dela! Och påminn mig gärna om jag inte skriver på en vecka ;)


Jag har inte så mycket uppdateringar under den senaste veckan mer än att jag idag var i stallet med min kära kusin, och en bekant till oss. Däremot innan dess, under sommarlovet har jag rest otroligt mycket ( för att vara mig ). Skövde/Falköping-trakten är mitt hemområde, men i år har jag varit på många ställen under en relativt kort tid. Inte utanför sverige, men jag har rest korta sträckor mycket. Städer jag har varit i är Södertälje, Ulebergshamn, Ulricehamn, Vadstena och Floby. ( Det sista var visserligen inte så sant, men vi låtsas att jag har rest dit x) ) I Skövde/Vadstena/Ulebergshamn/Ulricehamn har jag badat nästan varje dag under tiden jag varit där. Anledningen till mina resor har varit familj, släkt och vänner. Utomstående har också funnits, men dem låtsas vi inte om, eftersom jag inte har någon aning om vilka det är.


Och jag glömde nästan.. Grattis på dig som fyller år idag, läser du detta vet du att jag menar dig^^ :3


NU har jag ingen lust att skriva mer, så denna uppdateringen får duga för idag. Kan hända att det kommer mer imorgon eller på måndag ( dagen innan skolan börjar . . . . ( ! ! ! ! ! ) ).

Hejsvejs på er!! ^^

#HashtagTime #SommarlovSnartSlut #FamiljOchVänner #Livet #TackFörMig !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se