Senaste inläggen

Av Elin - 18 mars 2015 15:13

 Jahapp.. Idag är det onsdag och här sitter jag och bloggar på praktikplatsens ena kontorsdator. Igår var jag i skolan och det var faktiskt en ganska trevlig dag. Hade tänkt plugga på kvällen, men det blev att jag satte mig med annat, och det var inte enligt planeringen.. Därför blir det idag att skriva klart min lilla idrottsläxa och skriva klart det jag behövde komplettera på samhällsrapporten. Behöver verkligen bli bättre på läxor alltså.. Nu när det knappt är ett och ett halvt år kvar behöver jag kämpa mer än någonsin för att se till att gå ur gymnasiet med mer än väl godkända betyg så att jag kan komma in på den jobblinjen jag vill söka in till. Är det kanske dags att skriva CV än? Och kanske kolla lite lägenheter man kan hyra i "storstaden" Skövde...


 Onsdag sa vi att det var va? Det betyder "lillördag" som de flesta tycker om att kalla det, och jag har redan inskaffat "pluggmaterial" att sätta mig och mysa med ikväll! blir lite choklad och gottigott att dricka~ ska även försöka ta mig till Skara efter praktiken idag för att titta på en cykel som jag kanske ska köpa. 700:- för en prima cykel som till och med ser riktigt bekväm och pålitlig ut! Om det inte vore nog med händelsesr idag så fick jag ett sms tidigare som sa att mina paket finns att hämta på Ica, och eftersom jag vet vad det är kommer det bli så kul! Tänk att få så mycket roliga grajjor på en dag! En cykel, en datorskärm och ett helt nytt grafikkort! Bara att hoppas på att mitt moderkort stödjer det x) Annars blir det väll bara att hoppas på att få råd med moderkortet jag siktat in mig på, och då alltså också processor och minnen som passar till! Herreguud att det ska vara så jobbigt och dyrt med vissa saker som man vill ha :/


 Vad ska man mer skriva om i dagens inlägg då? Hinner jag med det kanske det blir lite spel ikväll, och om jag kommer ihåg blir det kanske ett inlägg på min Star Stable-blogg. Kolla in där efter 22 idag, så kanske det finns lite nyheter! // Vi hörs!

 

ANNONS
Av Elin - 17 mars 2015 14:00

Vad jag syftar på med bloggtrender är sånnahär saker man ofta ser på diverse olika bloggar. Dagens outfit, veckans låt, månadens blogg, dagens/veckans fynd, veckans sötis/snygging, osv. Jag läser inte speciellt många bloggar, eftersom jag inte direkt är intresserad av vad "storbloggare" bloggar om. Det är typ kläder, shopping, kläder, mode, mode, mode, kläder, shopping... Jag är intresserad av mina vänner, fina bilder, hästbloggar, "spelbloggar", och sånt vanligt, okänt skit som ingen bryr sig om. Något som kan likna min blogg. Jag gillar också djurbloggar som postar bilder på sina älsklingar.


Men det jag skulle komma till. Jag har postat lite Dagens Outfit, New In och Veckans Schema. Är detta något man möjligtvis skulle fortsätta med? Är folk intresserade av sånt? Något jag skulle tycka vara lite roligt skulle kunna vara månadens favvisar (bild, låt, video, citat, hundras, osv.), "denna gångens naglar" (eller liknande), veckans tips (hälsa, nöje, resor, m.m.) Kommer verkligen inte på några mer trender i bloggvärlden just nu. Hissa och dissa?


Under tiden jag har skrivit detta inlägg har jag suttit i skolan och slumpat mig fram bland diverse bloggar, några har jag tyckt varit intressanta, andra kändes bara skräp.. Hur som haver, var det väll allt jag ville ta upp i detta inlägget, om jag kommer ihåg kanske jag skriver något ikväll, annars blir det väll att ni får vänta tills nästa gång. // Hej svejs lingongrejs!

ANNONS
Av Elin - 17 mars 2015 09:46

Skulle ni läsare tycka att det var roligt med Veckans schema? Jag började med det förra veckan, men frågan är om nu skulle tycka att det var intressant?

Av Elin - 16 mars 2015 19:00 


 


Kappahl, Commerce Skövde 200:-


Av Elin - 13 mars 2015 11:00

Av Elin - 12 mars 2015 13:00


Jag kan ju faktiskt ladda upp alla bilder jag tagit idag.. Just nu är jag liksom "ledig". C:
 

Igår som idag har solen kommit fram, och molnen gett med sig! Härligt med lite vårväder! 

Till lunch blev det köpmat. Pasta Carbonara tillagad i mikro fungerade finfint! 

I tisdags hade jag Svenska och vi skulle förbereda oss för att argumentera för eller emot ett ämne i en debatt. Ämnena blev Tiggeri, Studiedagar, Höjt Studiebidrag, och två till som jag inte kommer ihåg just nu. Lär behöva fråga min lärare vad det var, eftersom jag behöver bli klar tills på tisdag nästa vecka.. 

Sen har vi då två bilder på mina fina skor, som gått sönder.. Nya modet är då att använda gem i dragkedjan. Inte att förglömma, mina fina läsare. Se till att fixa ett gem i vänstra skon, detta är ett obligatoriskt måste! XD
 Neeeee, det är de bilder jag tagit, senare kommer kanske fler, vi får se. Känner mig plötsligt dålig och otroligt tråkig.... Eller jag, inlägget blev tråkigt.. Jag är så himla dålig på att kommetnera bilder.. Ajja, det var det, så nu ska jag avsluta innan det händer något mer, så hejdå bloggers och icke-bloggers!

Av Elin - 11 mars 2015 14:14

Hejsan folket som läser och inte läser!

Idag skriver jag via min telefon i bloggplatsens mobilapp. Jag har under dagarna tagit lite bilder på blandade saker i omgivningen. Just nu är jag på praktik och har inte mycket tid till att skriva och så. Senare ikväll ska jag påminna mig själv om att skriva ett inlägg där jag lägger in alla bilder också. Glömmer jag det, så ska jag försöka komma ihåg det imorgon eller senast på söndag, då allt vecko-kom-ihåg är klart och genomfört.

Bilder senare alltså, nu måste jag tillbaka till jobbet, så vi hörs senare!

Av Elin - 10 mars 2015 08:06

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se