Senaste inläggen

Av Elin - 25 oktober 2013 14:22

Så då har man slutat för idag, så ä man ledig en hel vecka... Är fortfarande något tjurig på pöjken,och det blev inte bättre när jag fick ett litet sms... "Jag älskar dig fortfarande". Det kom från lilla älsklingen först,och då blev man ju lite fundersam,men sen kom en ännu lustigare text: "Jag behöver dig... Kan inte du behöva mig lika mycket? );"
Jag vet fan inte hur många gånger jag sagt de till han,osså kommer han där bara 'Älska mig!'. Vad ska man svara på det? INGET! Jag drar hem nu,så får han göra vafan han vill...

Så blir det...
Vi hörs då folket

ANNONS
Av Elin - 25 oktober 2013 12:50

 Man kan kanske fråga sig varför jag står här vid en dator i skolan o bloggar... Jo,det undrar jag faktiskt...men jag känner väl för det just nu för att jag inte har något bättre för mig på lunchrasten. Nyligen hade jag en halv lektion i Arbetsmiljö,och eftersom det var ganska lång tid kvar fick vi spendera resten av lektioner med att göra teaterövningar inför när vi ska göra film efter höstlovet. Efter rasten tror jag att vi ska fortsätta med det,men är inte helt säker.


 Och tyvärr hade jag just ett litet bråk med min älskling... En så liten sak om vilken buss vi skulle ta hem till mig. Inget o bråka för egentlige,kan man kanske tycka..men han sa det att han skulle vilja sitta kvar en stund o plugga. Han går ju högskola,så han har typ fullbokat vaje dag elr så... Sitter kvar i skolan o pluggar från 8:00 på morgonen till 17:00 på kvällen. Jag vet inte om jag tkr om det elr inte. Det är ju liksom jättebra att han pluggar,men jag känner att jag skulle vilja vara lite med honom också.

 Jag ska väl egentligen inte klaga,eftersom jag hade hela dagen igår,men ändå... Det hela började med att jag frågade om vi skulle mötas någonstans innan vi ska åka. 17:00 var hans svar,men jag ville inte gå med på det,eftersom jag slutar 14. Jag hade velat hänga med 14:40bussen,men han ville ta 15:25. Litet bråk blev det då,och vi båda blev tjuriga på varandra. Känns som jag gjort något,men fortfarande vet jag att det var faktiskt han som började skrika. Jobbigt var det...

 Förhoppningsvis löser det sig,men vi får väl se.


 Börjar min lektion nu typ,så det får bli ett slut på detta inlägget här. Känns som det finns så mycket mer jag vill skriva...men aja... Detta får duga sålänge. Önskar alla en trevlig Fredag och glad Halloween.

Puss o kram!

ANNONS
Av Elin - 24 oktober 2013 13:00

Detta blir säkert världens sämsta inlägg, men skit samm


Sitter i skolan o har trevligt och äntligen blivit klar med mitt projekt om Nordens Ark.

Känns som en evighet sen jag bloggade sist.. Det var det ju också, men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera den! :)

StarStable var ett tag sedan jag spelade, men jag ska försöka komma igång med det igen också!

 

Det var allt jag hade denna gången... Ses alla, snälla dela och sprid, kommentera och gilla!

Hejdå!

Av Elin - 30 augusti 2013 13:45

Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig

 

#Jag #Älskar #Dig #Min #Underbaraste #Älskling #Du #Är #Bara #MinMinMinMinMin

 

Jag älskar dig

Av Elin - 28 augusti 2013 18:35

Sängliggandes med en typ snuva... Så nu da? Har inge o göra förutom sova...

Några tips?

Av Elin - 21 augusti 2013 07:58

Och det gick suprah~
Började dagen klockan 9 med en tretimmars-lektion d är vi gick igenom Studieteknik. Alltså teknik på hur man studerar. Planering och sådär.. Lärarna hette Anna och..vafan hette hon.. Kmr inte ihåg, men hon hade utländskt ursprung. Efter den lektionen hade vi lunch i en timma innan vi skulle samlas i matsalen för att introduceras till Elevrådet på tre pers.
När det var över fick vi sluta och jag tog bussen hem. Jag missade första bussen till Rese, så jag tog 402:an och fick vänta en timma på 300 bussen som gick 14:40. Men det gick bra..Jag hade ju snickers xD

Av Elin - 20 augusti 2013 21:00

 Tebax vid egen dator o dä känns jättebra!!

Så jag tänkte bara lite på detta med namnet på min blogg... Nigthwolfe för tillfället, och jag tycker jättemkt om det, men.. Jag brukar använda mig av namnet Aziquesa.. Vad tycks om det? Då skulle jag behöva göra om headern.. Jättesynd, för den blev väldigt snygg.. Men jag ska se vad jag kan göra åt det!

Så var det detta med "slutbild".. Ska jag fixa en sån?

 

Hashtaaags-tiiiime~!

#bloggnamn #jagjagjag #header #smiiiiile #slutbild #hashtags #CommentingForKeeping

KOMMENTERA!!

 

Hörs då :)

Av Elin - 19 augusti 2013 22:12

Så då har man klarat av första skoldagen på gymnasiet.... Var en jättemysig skola! Tre år el & energi på Praktiska Gymnasiet i Skövde ska nog bli super! Lärarna verkar trevliga och jag hoppas att jag ska lära känna de i klassen väldigt snart. Idag var det upprop och imorgon eller på Onsdag blir det "lekar" så vi ska lära känna varandra. Kul ska de bli, och jag hoppas jag lär mig mycket och får en del av det jag förväntas få! :D
HASHTAG TIME~!
#skolan #Praktiska #Gymnasiet #hashtag #Skövde #klassen #ego #el&energi

Så had'de bra, så ses vi!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se