Senaste inläggen

Av Elin - 25 mars 2014 21:15

Så nu är man hemma, och har spelat lite SSO, det crashade pga dåligt batteri på datorf*n och ska just lägga systera... Igår var det en snubbe hemma och fixade till nätsladden, så nu har vi internet :) Imorgon blir det att gå upp själv och väcka syster innan man ska till bussen. Ska väl försöka komma upp lite tidigare så man får frukost, som man inte fick i måndags. Yoghurt och flingor med macka blir mums :3

 Mer idag så har jag gått skolan från 8 till 12, sedan luncha med fina älsklingen innan vi begav oss till djurkliniken med bäbizbus^^ En hälsoundersökning var det tänkt, men turligt fick vi vaccination till tjejen också! Blir alltså lite kontroll nu om ett år för uppföljare. Gawd, jag var mer rädd för sprutan än vad katten var XD Sen tog vi en omväg hem, eftersom bussen inte gick åt andra hållet. Konstig västtrafik som inte kan planera ordentligt, blääh!! xc En god sak var ju däremot att min fina prins hängde med hem till Fkp

 Well... Kommer nog inte på mer som har hänt idag, så nu ska jag nog bege mig ut för att göra kvällsysslor och sen lite tidigt i säng. Puss, min fina älskling som är så fin och duktig<3


Hejdå da, bloggers, så ses vi imörra^^

ANNONS
Av Elin - 24 mars 2014 14:00

Har lovat ett inlägg idag, så här är jag, skriver så fingrarna glöder. Dock har jag inte så mycket ideer om saker att skriva om. Kommentera inför nästa inlägg??

 Jag kan ju berätta om det som hänt i helgen. Jag pratade med min kusin i Torsdags, tror jag det var, och som sagt kom vi överens om att vi skulle träffas i stallet klockan tolv på lördagen. I fredags gick jag till skolan, körde lite SSO på lunchen och om jag minns rätt kollade jag min facebook. Det måste jag göra idag förresten.. Tack för påminnelsen Elin, LoL~! x) Men nu ska vi se... Jag åkte till stallet i lördags och väntade in min kusin. Det hade arrangerats tävlingar under dagen och skulle även göras dagen efter, så vi satt i typ två timmar elr ngt o kollade på hästhoppning. Ett av ekipagen var min kusins gamla assistens som hon tyckte väldigt mycket om. När hon hade hoppat pratade vi lite med henne och kom överens om att vi kanske kunde komma på besök på hennes hästgård under helgen v13. Efter det stack vi hem till Amanda och jag slaggade över natt.

 Söndagen sedan hämtade min mor mig och vi åkte till Ica Maxi i Falköping. det var egentligen inte mycket hon behövde mer än bröd och sylt, men jag behövde akut nya kartor med p-piller. Mitt sista tog slut på lördagen. :/


 Idag har det däremot inte riktigt varit super.. Mor och far, om ni läser detta, bli inte förskräckta. Det är okej nu och jag känner på mig att det stegvis kommer bli bättre ju närmare kvällen det går.

 Anyways, morgonen började med en försovning, så jag inte hann äta frukost. Pappa gjorde två mackor och tog fram en banan som jag kunde äta på vägen. Jag kände mig en aning besviken och sur för vissa anledningar som jag för tillfället inte kan komma ihåg eller inte förstår. När jag sedan satt på bussen pratade jag med min älskling på kik och någonting han sa gjorde mig lite irriterad, så under en timma var jag tjurig på allt och alla. Som sagt, denna dagen började inte bra. Då matten startade hade jag lyckats lugna ner mig och just nu känner jag mig helt okej. Det har varit bättre, men det kunde också varit mycket sämre. Om några minuter ska jag ha svenska en timma och sen engelska innan jag får sluta för dagen och ge mig hem till min finaste älskling och sötaste katt.

 Jag har tyvärr inga aktuella foton på lilla bäbizbus, men jag har några på när hon var liten.

   

SÅ söööööt, min fina lilla bakelse!!


Tror nog det vara allt för mig, så nu säger jag hejdå, så ses vi nog en annan gång^^

ANNONS
Av Elin - 19 mars 2014 14:18

Kan inte spela! :'C Onsdagsuppdatering på gång T.TUPPDATERINGEN

Färjor har kommit till Jorvik!2014-03-19

Skepp ohoj på er!
I denna veckas uppdatering har färjor kommit till Jorvik!

Färjor:
- Du kan nu åka färja mellan Fort Pinta, Västkobbens fiskeby och Jarlaheim! Detta är ett smidigt sätt att ta sig mellan de olika städerna och det är helt gratis att åka färja! För att kunna resa med färjorna rider du till varje färjeläge och aktiverar dem genom att klicka på det gula utropstecknet.

För att se när nästa färja kommer klickar du på anslagstavlan till vänster om grinden vid varje färjeläge. Du kan också kolla på din karta och se var färjorna är!

Skepp ohoj!
Skepp ohoj!

Nya butiker:
- Nya butiker med härligt sjömansinspirerade kläder och utrustning har öppnat vid varje färjeläge. Rid dit och kolla in de nya fin-fina kläderna och utrustningen!

Buggfixar:
- Förra veckan fick du hjälpa Karl Franz af Silvergaffel att bygga en restaurang men uppdragen gav ingen XP. Detta är nu åtgärdat och om du redan gjort klart uppdragen kommer du få XP:n automatiskt idag!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gängetKul med uppdateringar och nya grejer, och jag hoppas jag kan testa imorgon :3

#StarStableOnline #Uppdatering #Onsdag #Färja #Spel

Av Elin - 19 mars 2014 09:44

Onsdag idag och jag är hungrig. Kafferast om knappt tio min dock.. :3

 Detta inlägget kommer bli vääääldigt kort känner jag.... Imorgon ska jag rida, och det kommer bli super! Helgen ska spenderas hälften hemma, hälften borta. Stallet gäller med min fina kusin. Sedan är det måndag oc då blir det skola igen... Känns som veckorna går snabbt numera.. :/ Anyways, jag har inge vettigt att skriva just nu, har ingen fantasi alls, så nu ska jag logga in på MDS, sen blir det kaffe och macka. Omnomnom~..^^

 Tack för mig, och ha det gött alla folk!

#Kaffe #Häst #MyDreamStable #Skola #Stallet #Hungrig

Av Elin - 18 mars 2014 20:11

 Ganska sent nu som jag skriver detta, men jag skulle vilja meddela läsare om att jag troligtvis inte kommer kunna blogga på ett tag. Internetet hemma har fått en sladd avskuren, vart är ännu okänt, men förhoppningsvis vet vi det snart. Just nu använder jag min mobil för hotspot, men det tar så mycket på de fria minuterna, så detta inlägget får gå snabbt, sen ska jag trogligtvis stänga av den. Så kanske man för en gång skull kan komma i säng innan 22:00 :P

 Imorgon är det alltså onsdag, ganska chill dag, och då ska jag försöka bli klar med modulen på LeanWARE som jag för tillfället håller på med. Miljö-något är det... ( Förstår inte riktigt varför jag måste lära mig om vattenkretslopp och miljö när jag håller på med automation...? ) Anyways....imorgon hoppas jag på att kunna använda skolans internet under lunch och logga in lite snabbt på MDS, SSO och kanske Skype :) Ska passa på att kolla bloggen då också.

 Var det något mer jag tänkte på..? Jo... Stefan, min älskling, läser du detta vill jag berätta att vi inte kan ses innan måndag. Har en del att göra.


 Nu har jag slut på idéer, så nu ska jag inte skriva mer! Godnatt fölket så ses vi snart!

PÖZZ!

#NoInternet #Sängdax #Skype #StarStableOnline #MyDreamStable #Hästar #Skola

Av Elin - 18 mars 2014 10:22

Ledig från skolan igår!


Då passade jag på att spela lite StarStable. Köpte tre nya hästar och levlade min häst JewelMane.

Jag utförde alla de dagliga sysslorna i stallen, för att tjäna lite shillings, och gjorde alla dagliga tävlingar för att försöka få tag i lite xp. Jag gjorde också lite vanliga uppdrag som fanns, och lyckades få klart bron som leder till Jorvik o allt som finns där. Var jättekul! Fast fick föremål över från lagningen, så vet inte vad jag ska göra med dem :/

 Jag var också med i Moorlands championat och lyckades komma tvåa!!! OMG!! Sån fin rosett fick jag till Jewels fina träns! Som sagt köpte jag tre hästar också: Apaloosa, Ponny & Andalusier. Funderar lite på att sälja henne och skaffa typ Frieser eller Arab.. Kommentera!! :D

Tyvärr glömde jag bort att ta bilder på allt, men jag ska försöka komma ihåg det imorgon, eller ikväll. Lovar!


Just nu har jag då engelska, och har just gjort klart ett typ nationellt prov, inför det riktiga sen i April & maj. Efter denna lektionen ska jag ha svenska, och hoppas på att vi inte behöver göra så mycket. Vi ska ha vikarie eftersom Anna e sjuk elr ngt, så det kan nog bli ganska chill, eller rena h**vetet.

Just det folket... Skulle ursäkta min stavning o grammatik som jag använder ibland. typ att jag blandar förkortningar o hela ord, eller hur jag formulerar meningar ibland. Jag ursäktar för detta, hoppas att bloggen överlever ändå :)


Jag tror inte att jag har så mycket mer att säga just nu... JAg avslutar inlägget här, så snälla dela och kommentera! Puss på er alla, så ses vi!

#StarStableOnline #Spel #Engelska #Skola #Hästar #Dagens #Hungrig

Av Elin - 13 mars 2014 11:21

Hej blogg, läsare, och alla andra människor!

 Kände att det var alltför längesen jag var här nu. Tänkte på om man kanske kan berätta lite om sig själv och lite om vad jag gör på dagar, kvällar, nätter & helger.


 Jag heter Alice Elin Marléne Ringblom, tilltalsnamet är Elin. Jag blev 17år 22:a Februari detta året. Jag har en underbar pojkvän vid namn Stefan, efternamn tänker jag inte säga, för det får ni inte veta. Jag tänkte att jag kanske skulle få behålla min lilla prins för mig själv i minst tre år till. :)

 På vardagar går jag till skolan i Skövde. Mitt gymnasium heter Praktiska och där går jag utbildningen El & Energi, Automation. Jag hoppas att bli godkänd i allt vad det är, så jag kan börja jobba sedan. Egentligen ska jag vara på praktik idag, men min lärare har inte hittat nått ställe till mig än.. :/

 Efter skolan brukar jag tänka igenom läxor, har jag inga går jag gärna in på Skype och chattar med vänner. Ofta brukar jag ringa upp dem och spela något med dem. Left 4 Dead 2 var det igår. Jag tycker också om att rollspela i textform. Speciellt med min fina vän Fredrik. Kramiz på dig!

 

 Steam är mitt huvudkontor där jag har alla mina spel. De jag tycker mest om är L4D2, Terraria, Awesomenauts (som jag tyvärr inte spelar så mkt längre), Civ, Gmod, ETS2 & PvZ. Jag spelar också en del Minecraft med syrran ibland.

 Bästa Spelpartners

Awesomenauts: Highgrove

L4D2: DH531 & Slime

Terraria: Mephisto

MC: Syster

(för er som inte blev nämnda, oroa er inte, ni är awesome på allt!)


 Som nästa punkt kan jag ta upp några citat som jag kommit på att jag ofta använder. Dessa kommer vid helt random tillfällen, beroende på vad jag håller på med. Den första är dock svar på en fråga om det går bra.

1. "Typkanskemöjligtvis, venne.."

2. "Boop!" - random sak som kommer ibland

3. "Squaschiblööööööh-!" - hälsning till mina närmaste vänner

4. "Äre bra mä dejh?" - min form av frågan 'hur mår du?'

5. "Ahbäbiiiz!" - ropar på katten


 Det var nog allt jag hade för detta inlägg. Ska försöka bli lite mer aktiv, lovar. Och jag hade tänkt ändra kategorier, eftersom jag känner att vissa absolut inte används...


KJAAAAAM!!!

Av Elin - 31 januari 2014 19:11

Då ska man te Södertälje o fira o festa o va social mä folk o skit. :)
Tåget inte försenat?? Nu har dä hänt nåt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se