Senaste inläggen

Av Elin - 9 mars 2015 17:55

Det tog inte lång tid att bestämma sig, men det har jag gjort nu, och såhär blir det!


Bloggplatsen är mitt hem


Och därför kommer jag aldrig vilja lämna igen. Nu ska jag stanna här där jag känner mig trygg och glad. Här fick jag alla mina underbara läsare (som dock inte är så många, men ack så älskade!), och här började jag mitt bloggande på riktigt. Jag kan tänka mig att det jag säger säkert inte kommer vara sant om några år, men just nu känns detta beslut helt rätt, och jag önskar högt att alla som följer mig troget kommenterar hur glada ni är över att se mig här igen! Nu firar vi med en renovering av bloggen, glömmer det gamla och startar om på nytt! Imorgon ska jag se till att ha nya kategorier, nya inlägg och ny design! En header ska skapas och färgtemat ska passa. Ja herregud, här blir det en grundlig och petnoga renovering av hela bloggen!


Om jag överdoserar? Haha, ja det gör jag nog, men det är ingen fara. Nu ska jag fixa färgtema och en ny design!


// Ha det bra sålänge!

ANNONS
Av Elin - 9 mars 2015 17:33

Jag har tänkt en massa på dethär med att byta till blogspot. Jag har ju hållit mig där ett tag, men jag känner att jag saknar bloggplatsen väldigt mycket. Som min svägerska sa finns det så söta smileysar här, och dessutom kan man kolla kommentarer i mobilappen. Vi får se hur det blir med detta, men jag kommer kanske övergå sakta men säkert till bloggplatsen igen. Ska man kanske fira det lite genom att lägga upp en selfie, göra en ny header och starta dethär bloggtypiska "new in" och "dagens outfit"? Något sånt kanske händer i framtiden, men jag kan säga redan nu att jag känner mig trygg bakom denna bloggdomänen och jag känner mig bättre över allt som behöver göras idag. Tänk att det faktiskt kan vara så enkelt ibland? Kanske har det legat långt bak i mitt huvud att jag ändå inte riktigt var nöjd med att byta till blogspot? Vi får se läsare, vi får se... Nu ska jag försöka mig på en samhällsuppgift som legat och släpat ett tag, och se om jag får någon ordning på skolan igen.


Ha det bra till vi ses igen!

ANNONS
Av Elin - 9 november 2014 12:41

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och det är ju dåligt av mig, men jag har inte varit helt oaktiv med bloggandet. För ett tag sen sa jag ju att jag surfade runt på olika bloggsidor, och jag fastnade ganska mycket för blogspot. Det är där jag har hållit till under min inaktivitet här på bloggplatsen. Länken står här till vänster, under presentationen, annars är länken http://aziquesa.blogspot.com/
Gå gärna in o kolla, skulle ni tycka illa om mitt byte är det helt okej att säga det, men jag är inte säker på att jag kommer byta tillbaka. Det kan hända att jag startar en omröstning om det är många som klagar, och säger då majoriteten att de tyckte att den andra bloggen var bättre, så kan jag tänka mig att gå tillbaka till bloggplatsen för er läsares skull.

Just nu sitter jag här och äter frukost. Klockan är över tolv, jag vet, men jag har faktiskt en vettig anledning. Detta är fjärde helgen som jag säljer expressen, och det brukar jag göra runt nio på morgonen. Jag äter aldrig frukost innan, utan gör det efter varje runda, så det är därför jag gör det nu.

För övrigt är det bra med mig, idag ska jag se på lite anime, gotta mig med lite weinergum som blev över igår och kanske spela lite WoW eller Terraria med någon polare. Runt fem idag ska syrran rida och så ska jag passa på att hitta ett tåg mot Skövde, så kan pappa ta det i samma runda. Sedan blir det nog tidigt i säng, eftersom jag fått lite dåligt med sömn i helgen. Var uppe till typ två i fredags, även om jag visste att jag skulle upp tidigt för att sälja. Igår var det inte riktigt lika sent, men typ vid halv ett/ett kanske..

Tack ni läsare för att ni läser, även om jag är oaktiv ibland. Ni betyder otroligt mycket, och när ni kommenterar värmer det riktigt i hela hjärtat. Jag brukar inte kolla så mycket statistik över bloggen, så att folk har kommenterat är verkligen en bekräftelse på att jag har en liten grupp som läser. ?

Mer än såhär tror jag inte att jag har att säga, så ni får nöja er med detta än så länge. Ska försöka skriva imorgon igen, gör jag inte det, så ha tålamod. Det kommer uppdateringar så småningom~

// Vi hörs på andra sidan!

Av Elin - 12 oktober 2014 21:09

Fick ett vredesutbrott på allt och alla idag, och det kändes inte bra efteråt.. Har dock lugnat ner mig nu, ska ta en dusch och sen ska jag lägga mig med pojkvännen för att orka upp imorgon. Behöver verkligen komma igång med träning.. Har haft lite tankar på det fram och tillbaka, men har aldrig riktigt blivit något. Behöver göra lite yoga imorgon, eftersom jag ändå är i Skövde och alltså har wii fit tillgängligt. På tisdag är det gympa i skolan, och torsdag ridning, så de dagarna är avklarade. Onsdag, fredag och helgen är vad som behöver planeras då. Tacksamt för förslag, och vill ni veta vad som hände idag mer i detalj kan ni läsa min andra blogg på blogspot; länken finns här till vänster under min presentation. Godnatt på er nu, så ses vi imorgon! ?

// Kram & snacks, öronvax!

Av Elin - 11 oktober 2014 21:58

Hej alla!!

Tror jag har kommit till ett beslut, men är inte alls säker... Jag har fastnat på bloggspot och har redigerat temat där hela dagen. Tror att det kan bli så att jag flyttar dit men mitt skrivande... Känner dock inte att jag vill ta bort och avsluta denna bloggen, så den kommer få stå kvar. Ett minne och en vägledning till min "nya" blogg. Andra gången jag byter.. HUJJ, vill inte lämna bloggplatsen! Kommer gå fram och tillbaka med beslutet om huvudblogg, för jag kan tänka mig att jag kommer skriva på båda, står ni ut med det? Skriver jag något på den ena kommer jag dock meddela det på den andra, så det är nog inget problem så, bara att det är två adresser att hålla reda på.


So... Skrivit ett inlägg på blogspot, kolla gärna in! Svampplockning med bilder idag.

{ länk }// Ha det bra på er !!

Av Elin - 10 oktober 2014 12:17

Tebax idag, dock inte säker på hur länge jag stannar.


Jag har kollat lite andra bloggsidor för att jag har funderat på att byta, men inte alls säker.. Tack för alla kommentarer! Har alltså tre/fyra dagliga läsare (är det så?) och en frekvent "kommentator". Vill säga att jag läst en del andra bloggar det senaste, och minst två av dem inspirerar mig en hel del. Jag måste säga att jag är tacksam för att det finns dem som verkligen kan skriva så det inspirerar folk!


Iallafall.. Bloggsidorna jag har testat är wordpress, nattstad, blogg.se, webnode och nyligen devote. Jag funderar på att testa fames, men jag tror att det får vänta en stund... Idag är det en ny header som står på schemat. Jag ska också fundera riktigt noga på vilken bloggdomän som känns bäst. Bloggplatsen känns verkligen bra, och mobilappen är ganska lätt att hantera. Dock kan man inte så lätt surfa runt för att läsa sin egen eller andras bloggar, så det är väll en tumme ner där... Jag har prövat appen för nattstad, och blogger, inte säker på någon av dem, eftersom jag inte testade så mycket... Idag ska jag testa blogg.se lite mer och se om det finns någon app överhuvudtaget för webnode. Det var schyssta redigeringsmöjligheter på datorn, och det är liktigt snyggt upplagt, men finns det ingen app tvivlar jag lite på det... Jag vill kunna kolla kommentarer och skriva inlägg utan att behöva använda mig av någon dator.


Well... Lite länkar kanske.. Jag skulle gärna vilja att ni som läser och verkar intresserade skriver en kommentar om vilken sida ni gillar mest. Inte bara gällande designen, utan också upplägget och widgetarna. Det är olika redigeringsmöjligheter på alla sidor. Man kunde inte flytta runt så mycket och grejja på blogg.se, men det antar jag kan bero på temat också.

|Nattstad| Webnode| Blogspot | Blogg.se | Wordpress| Devote |


*Notering: jag vill meddela min ena läsare som kommenterade mitt förra inlägg att jag svarade på din kommentar och skrev minst lika långt som dig, men när jag postade svaret försvann massa text, så nu är det bara en rad som syns. :(

Av Elin - 7 oktober 2014 22:00

Det var en vecka sedan jag skrev nu. Har börjat fundera på om det verkligen är någon id att fortsätta, eftersom det känns som ingen förrutom min pojkvän läser. Visserligen kan jag skriva ner mina tankar och drömmar, men är det inte det man har dagboken till? Detta blir ett kort och jobbigt inlägg, men jag känner inte för det längre... Skulle den som läser dock tycka att min blogg är okej vore det ju trevligt med en delning och kanske mest av allt en kommentar som faktiskt bevisar att bloggen är delad och omtyckt, som säger mig att jag borde fortsätta skriva för att det finns dem som bryr sig. En kommentar kommer inte vara tillräckligt denna gången. Jag vill ha feedback i form av tre till fyra kommenterer av minst tre personer, varav en av dem någon som jag inte träffat på förut. Inte förrän då kan jag kanske tänka mig att försöka blogga, men som det ser ut nu är jag inte direkt sugen på det. Ha det bra tills vidare.

Av Elin - 29 september 2014 13:33

Får fan ryck på min Jä'la samhällslärare! Här ska vi göra grupparbete och "skapa ett nytt land", vi blir klara snabbt och jag tänker att jag ska skriva lite rapporter. Då kommer läraren fram och frågar vad jag gör och säger genast att jag ska lägga ner för att vara med i diskussionen. Jag säger att jag har lagt ner och vi t.o.m är klara, men hon säger fortfarande att jag INTE får sitta med mina rapporter under lektionen. "Det får du göra på rasten eller praktiken sen..!"
Jag behövde nog repetera det fem gånger innan hon lät mig vara!

#hatasamhäll #jobbiglärare

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se