Senaste inläggen

Av Elin - 11 november 2013 08:36

Mobilinlägg,å dä bli säkert jättefint!!
Sitter mä älsklingen på bussen mot Skövde. Där bli dä skilda vägar då ja ska byta buss te 4an mot Hasslum å han åker vidare mot rese. Av i Mariesjö sen o gå te Friskis & Svettis. Att börja dan mä gympa ä väl dä bästa som kan hända! ( lol jk )
Efter skolan blir det buss 1 hem till min lilla Stefan. Skönt att få en hel vecka med den man älskar mest i denna värld :*
Så dä va allt fö mej denna gången, så ses vi snart igen,bloggen!

ANNONS
Av Elin - 7 november 2013 10:19

Känner att jag börjet bli dålig på detta med hashtags...

Men det går ju alltid att ändra på :)


I detta inlägget tänkte jag meddela att jag börjat skriva på en liten story, och jag skulle vilja dela med mig av den! :D

Nu blir det speciellt viktigt att alla som hittar detta inlägg ( och de kommande ) delar och sprider med vänner och kusiner! Vore ju jättekul om fler läste och om jag fick lite fler läsare / följare.

Dela och sprid, så ligger snart första delen uppe!^^


#jag #tänkte #att #den #skulle #handla #om ... #men #oj !! #det #kan #jag #ju #inte #avslöja !! x3

ANNONS
Av Elin - 6 november 2013 09:49

Skriver från mobilen, så detta inlägget blir väl inte så jättesnyggt... :/ Idag ska det hända så att den nya läraren i elprogrammet ska komma o presentera sig. Troligen ska då Kurt inte vara här sålänge till.
Aja, jag känner inte att jag har nå problem med det överhuvudtaget. Jag har ju klassen kvar~! :P Och så har jag ju redan lärt mig alla grunder, så jag klarar mig.

Vad mer känner jag för att skriva om...
Imorgon ska jag förhoppningsvis få en praktikplats och ska ha den fram till jul.
Mer då..? Naeh...

Hörs people~!

Av Elin - 5 november 2013 13:38

 Glömde nästan säga det att jag nu tänkte byta namnet på min blogg. Jo, nu är det dax! Jag känner att jag behöver göra det, så jag ska byta namn och nästan helt renovera bloggen. Sidmenyn kommr troligen byta sida och bakgrunden ska ändras och inforutor och länkar ska fixas. Jag ska även lägga in lite info om mig själv och någon gång skriva fler inlägg om mig och mitt liv och umgänge.

 

 Jag har bestämt mig nu och detta kommer inte ändras. Så jag ska ändra min header och totalt göra om bloggen. Jag skriver detta nu så att de som läser inte tror att helt plötsligt har de kommit in på fel blogg eller så... Men jag hoppas att det kan bli bra och tänker mig att jag ska sätta igång så fort som möjligt och förhoppningsvis bli klar idag. ( Inte kul med efterarbete... :/ )

 

 Så just idag var detta allt för mig, hoppas det går bra, så ses vi väl nån gång ganska snart!  

 

 

Av Elin - 5 november 2013 13:26

VilleBaraDelaMedMigAvDennaLåten

 


  Älskling  

Av Elin - 29 oktober 2013 21:20

Då har man spenderat dagen med två underbara personer.. Trevligt har det varit och mycket har gjorts. Under gårdagen var man på Ikea i Jönköping med mor, kompis och hennes mor. En del fick man köpt och nöjd blev man. På resan både dit o hem blev det "brainstorming" på idéer om allt möjligt. För vad är en liten hemlighet jag inte kan berätta~ ;)
Så under natten delade jag säng med lilla mallanmissan, och idag tog vi oss till Secoundhand o hitta diverse prylar till Halloween-utklädning. Därefter tog vi oss till Skövde med buss o gav Älsklingen en liten överraskningsvisit. Så osocial man kan vara när man spelar med polarna då~ Så där satt vi en stund o lekte med katten innan till slut var hans match över o vi sa hej o kramades o Trevligt o ses!
En stund satt vi sen o gick igenom våra idéer för herrn,som inte visste ngt. :P Hungern kom visst krypande upp efter en stund o gnagde på våra tånaglar,så vi gick till ICA-Maxi på Elins Esplanad. Strax var mat på full stekning o det kom fram lite tacos på bordet. Till detta blev filmen Inception vald,dock behövde Malin åka hem efter halva.. Kram o hejdå blev det då,sedan back to the movie.
Sen kommer vi hit. Jag lånade en liten dator,gick in på min facebook o började skriva lite. Dagen har vart riktigt trevlig,det kan jag lika gårna repetera tre gånger till. Mycket skratt har man fått,och lika bra kommer det förhoppningsvis bli imorgon. ( En o annan småsur blick har man väl gett ifrån sig,men inget problem det inte^^ )

Så nu blir det godnatt till alla bloggare och jag vill hälsa läsare så gott,så ses vi igen!

Av Elin - 28 oktober 2013 09:00

Dålig på att uppdatera bloggen?!
Jag ska ju fö'fan te Ikea! Då hinner man inte me sånt!

LoL,nämen,fy fan,hatar shopping! x) Men de ä såhär? Jag hoppar inte över en chans att spendera en heldag med mina vänner. Ja o morsan åker nu o ska plocka upp min kompis o hennes morsa,så ska vi åka vidare till Ikea o handla lite o ha trevligt. Venne när vi tar oss hem igen,men blir väl ganska sent antar jag..

Så nu ska jag köpa en hängare jag kan placera på min dörr. Ska oxå försöka leta upp lite grajor jag kan ta med när jag flyttar hemifrån. Ska inte köpa godis eller sånt som går åt,utan det blir bara sånt som ä te nytta.

Så får de bli,o de va allt för mig,så ses vi! Hajdå!! Ha de gött!!

Av Elin - 25 oktober 2013 15:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se